lauantai 27. joulukuuta 2014

Kesätyöpaniikkikohtaus


En tämän tappajaviikon (4 hakemusta, 5 työpäivää) jälkeen oikeastaan ole edes ehtinyt piirtää kunnolla. Nyt vasta sain oikean moodin päälle, parin viikon päästä ponnistuksesta. Joulu ja lepo tekee taikojaan.


Nämä kaikki piirsin noin puolentoista tunnin kahvilahengailun aikana (hörpin myös teetä ja söin kasvispiirakkaa). Järjestys on kronologinen, eli ylin vasemmalla on eka ja alin oikealla viimeinen.

Viimeinen taisi onnistuakin parhaiten. Vai mitä?

Alarivin kaksi leidiä kuuluivat samaan seurueeseen. Yes mom -tyyppi oli kahvilassa (ilmeisesti) äitinsä kanssa ja näytti kohteliaan kyllästyneeltä tämän höpöttämiseen.Kun piirsin näitä ihmisiä, minut valtasi hirveä kiusaus näyttää piirroksia uhreille. Teki mieli ilahduttaa. En uskaltanut.


Diy =do it yourself/ tee se itse

Tämä unelmointi on sikäli lohduttavaa, että se helpotti hiukan paniikkiani kesätöistä: kyllä minä pärjään, tapahtui mitä tahansa. Jes.

Unelma: Kojun pystyttäminen Aurajoen rantaan. Pyytää ihmisiltä muotokuvaa vastaan sen verran rahaa, mitä he ovat itse valmiita maksamaan. Luoda iloa ja taidetta kaduntallustelijoiden elämään. Kenties pelastaa/parantaa jonkin ihmisen päivä/ä.

4 kommenttia:

 1. Kylää sää pärjäät. Jos ei tuu töitä, niin piirtelystä voi pyytää noin kymmenen euroa per kappale, jos työhön menee 20-30 min / A5.

  Viimeisessä muotokuvassa sävytyksen, mustan ja paperin sävyt ovat hyvässä suhteessa.

  VastaaPoista
 2. Katotaan pärjäänkö :P Kiitos kommentista, tuskin mä osaisin mitään fiksattua summaa pyytää: ihan kokeilun vuoksi voisi koettaa vain sanoa ihmisille että maksakaa omantunnon mukaan mitä haluatte :)

  VastaaPoista
 3. Urgh, tunnen tuskasi! Tuntuu tavallaan niin tyhmältä viettää unettomia öitä joulukuussa siksi, kun pelkää ettei yksikään kesätyöhakemus nappaa, mutta niin se vain menee. Terveisin myöskin viisi hakemusta viikossa täyttänyt. Videota niihin ei onneksi voinut edes liittää, se olisi kyllä vielä lisännyt ressiä.

  VastaaPoista
 4. Mä liitin videon vaan työhakemukseen Youtube-linkkinä - iänikuinen keino erottua hakijamassasta. :) Nämä hakemusajat on kyllä saakelin aikaiset, no onpahan tekemistä joululomalla...

  VastaaPoista