perjantai 29. elokuuta 2014

Kutsu mua.....


Tämä on hieno kampanja, joten täytyy osallistua vaikka kovin häshtägeilevä en olekaan. (Enkä osaa piirtää häshtägiä oikein myöskään. Ei se mitään.)

Susannan työhuone inspiroi minut tähän, ihana blogi hällä!

Idea sitä tuntemattomille - muistele jokin sana joksi sinua on kutsuttu. Viivaa se yli ja kirjoita alle jokin positiivinen sana itsestäsi.

Ota kuva kahdesta sanasta, joista toinen kuvaa sitä lokeroa, johon sinut itsesi on yritetty tunkea ja toinen sellaista ominaisuutta, jonka tahtoisit muiden itsessäsi näkevän ja muistavan. Vedä sitten viiva ensimmäisen sanan yli – sitä käyttävät jatkossa vain hölmöt. Halutessasi voit kertoa kuvatekstissä pidemmänkin tarinan! Jaa kuva tunnisteella #kutsumua ja haasta mukaan ne tyypit, joiden tarinan tahtoisit kuulla.

Lue lisää.

Rekkalesbo on sana, jota olen itsekin käyttänyt vitsailevassa mielessä itsestäni - viimeksi kun leikkasin hiukseni jälleen kerran lyhyiksi. Loukkaavassa mielessä sitä on käyttänyt läheinen ihminen yrityksessään haukkua ja lytätä minut alas kun en ole tehnyt niinkuin hän on halunnut. Hitto vie.


3 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa oivaltavalta kampanjalta! Vaikka sitten kyllä vain ketuttaa se, että miksi jotkut toisia kutsuvat.

  Mutta kovin oot kyllä luova kuoma!

  VastaaPoista
 2. Minustakin on hyvin oivaltava - lienee syykin siihen, miksi on levinnyt niin laajalle.

  Ketuttaa toki, mutta toisaalta näkee myös sen miten ihmiset näkevät haukkujen yli niihin omiin ominaisuuksiin, jotka tekevät meistä kaikista ihania ja ainutlaatuisia.

  Sinäkin olet hieno ihminen!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, Kata! Minuakin kiinnostaa osallistua tähän kamppanjaan.

  VastaaPoista