keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Maisemapiirros silmässä.


Kävin toissa vuoden miljöö&ihminen kurssilla Turun työväenopistossa, jossa tuli piirrettyä ulkona kaikenlaista (esim. tällaista). 
Siitä nostalgisoituneena piirsin näkymän Puolalanpuistosta Rauhankadulle eräänä lämpimänä päivänä! Oli lämmin ja pussikaljaa nauttivia seurueita vieressä.

Tykkäsin pariskunnasta koirulin kanssa - ja siitä se lähti. Piiperrys. Ah. 


Tänään piirsin majavia kun kuuntelin töissä juttuja (olen niitä ihmisiä jotka keskittyvät paremmin kun saavat piireskellä jotain). Liittyy tulevaan haastatteluun, ja siitä tehtävään nettiartikkeliin! Siitä lisää myöhemmin.

Ja sitten artsyfartsykamerakikkailua!

Inspiroiduin Miss Ruki Verin Pin The Fuck Ups- blogissaan armeliaasti jakaneesta ohjeestaan makrokuvauksesta köyhän miehen keinoin - eli objektiivia kääntämällä!


Kuvasin mm. tyynyä ja SILMIÄ!


OmasilmäNiklaksen silimiä. Mä en onnistunut tarkentamisessa kovinkaan hyvin, mutta hauskoja näistä tuli!2 kommenttia:

  1. Tykkään maisemakuvasta! :)
    Mutta hyiii ripset on ällöjä noin läheltä! :D

    Arktikum -museossa Rovaniemellä oli sellanen mikrokamera, vähän niinku ultraäänilaitteen se kapula, jolla oli tarkotus kattella seinään ripustetuista poron yms. taljan palasista niiden karvojen rakennetta. Keksittiin sit kaverin kanssa sivellä sillä kameralla omaa käsivartta ja päänahkaa, hyi saatana :DDDDDD vähä oli hauskaa. ei sentää nähty mitää liikkuvia miniminiöttiäisiä kuvaruudussa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Minusta ällömpiä melkein on noi silmän pinnassa menevät verisuonet, hyiiii. Hei vähänkö tommonen kamera olisi upea! Varmaan keksisi kaikkea enemmän tai vähemmän ällöttävää kuvattavaa ;)

    VastaaPoista