lauantai 8. joulukuuta 2012

Syksyn terveisiä

Eilinen lannistuminen johti piirtelyyn tänään.


Enkä nyt tarkoita että koko elämä olis ollut täynnä kakkaa syksyn ajan, mutta välillä tulee epätoivon tunteita!
Oon kuitenkin aika positiivinen ihminen.

Tuntuu nyt kamalalta itsesäälituokiolta tällaisen päivityksen teko, mutta kerrankos sitä. Ens kerralla sit jotain muuta. 

Harvinaisen henkilökohtainen päivitys.

6 kommenttia:

 1. Turha lisätä tekstiosuuksia. Ei sarjakuvaa tarvi selitellä.

  VastaaPoista
 2. Hmm kiitos, olenkin joskus miettinyt löpisenkö turhia. Voisin ainakin vähentää selittelyä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä mun mielestä että saat ajateltua ja tiiät mistä kiikastaa. Itelläkin on ollut usko vähän koetuksulle koulun kanssa kun tehtävää pukkaa ja on vaikeeta.

  VastaaPoista
 4. No joo, se on kyllä hyvä asia vaikka joskus ajattelee että mitä se sarjiksien piirtäminen muka asiaan auttaa :) kyllä se kuiteskin tuntuu paremmalta kun saa kuvien ja sanojen kautta ilmaistua vähän ulos pahaa oloa. Tuntuu että monella opiskelijalla voi loppuu voimat kesken kun on niin helvetisti tekemistä välillä! Voimia sinne :)

  VastaaPoista
 5. Höh, tyhmää et tunnet olosi irralliseksi. Mut ainakin musta oot huipputyyppi ja eiköhän muutkin kakkoskeket oo samaa mieltä! Vei mullakin oman aikansa (vuoden?) kotiutua sisäänpäinlämpiävään Turkuun, kyllä se siitä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna :) Enköhän mää tänne kotiudu, tykkään Turusta kaupunkina hurjan paljon! Se on vaan tuskastuttavan hidasta, ja tuntuu just siltä että tää on ehkä vähän sisäänpäinlämpiävä paikka :P

  VastaaPoista