torstai 8. marraskuuta 2012

Vapautta vapautta kaipaan

Ei hyvä luoja, miksi tuo alkoi soimaan päässä kun yritin keksiä otsikkoa.
Pikkusiskon lempileffa vuodelta nakki ja kirves, se katsoi Spiritin aina vain uudestaan: täältä katso!
Ööh, oli mulla jotain kuviaki.

Ja taas piirreltiin, tällä kertaa Turun Kultatalossa (ostoskeskushelvetti, koostuu tsiljoonista erinimisistä koloista). Leikin lastetusseilla, en ehkä kamalan onnistuneesti mutta noooo. Liikkuvii liukuportaita on muuten aika vaikee piirtää. 

Toi taustakeltaisuus oli semmonen kakkelin iso näyttö, jossa pyöri mainoksii ja sit välillä tommonen kultahippussade mikä heijastu hienosti vähän kaikesta.

Mutta tässä hieno tarina parin viikon takaa:Voisin tähän kirjoittaa vielä jatkoa tarinalle, joka ei todellakaan loppunut tuohon! 

Avaimet sain viimein vasta puolentoista viikon kuluttua, kiitos kämppiksille jotka kestivät minua sen ajan. 
Ja öö soitin alunperin tuona iltana huoltofirmalle että olisko siellä joku joka voisi tulla kaivamaan avaimen hissikuilusta. No ne lähetti mulle vartijan avaamaan oven. Olin jo asunnossa valmiiksi, ei päivystäjä ihan ymmärtänyt asiaa. Perässä tuli ovenavauslasku jota en maksanut, koska en alun perinkään ollut tilannut moista palvelua. 

Sit toissapäivänä kämppis löysi meidän oveen sopivan avaimen asunnon ulko-oven ja välioven välistä: mistä helvetistä se on tiensä sinne löytänyt? Joku on ilmeisesti käynyt sen tiputtamassa postiluukusta sisään!

Sit tein eilen pompulakorvikset iih ne on pinkit ja söpskät! Jälleen skannaan asioita koska ei ooole kaaameraaa! Katoin Buffya samalla.

1 kommentti:

  1. Sun avaimes sanoo pompatessaan "Peking"... <33

    Pitäisköhän sun tähän uuteen avaimeen hankkia joku vähän, ööh, huomattavampi avaimenperä? XD

    Tyccään muuten tosta kauppakeskushelvettirullaportaat-kuvasta.

    VastaaPoista