maanantai 29. lokakuuta 2012

Sensurointiyrityksistä huolimatta

Piirustuskurssin satoa jälleen!!!!

Tällä kertaa päästiin ihan sisällä piirtelemään alastonta naista.
Oli vaan pari tuntia aikaa, aijaihuijui. Tein varjostukset viimeisen parikymmenen minuutin aikana, kiirus meinas tulla!

 Tällä viikolla saaraan piirtää miestä! Enpäs ennen olekaan miessukupuoleen tutustunut taidemallimielessä.

Mää oon ollu käsistäni ahkera viime aikoina!

Järjestin photoshuutin ihan vain siksi että saisin kuvattua ihkun itte tekemäni takin. Löysin kirjamessuilta (tai niiden yhteydessä järjestetyiltä keräilymessuilta) kolmella eurolla ihanan kukkaisen villasekoitekankaan ja halusin ommella. Sitte menin kirjastoon, valitsin kivan jutun ja ompelin sen sopivasti ohjetta soveltaen. Yllättävän helposti se tuli pierastua, harkitsen vielä vetoketjun ompelemista mokomaan.

Ja toisena tähtenä äiteelle neulomani kaulahuivi! Se on huolella testattu Turun lumisateissa ja pakkasissa. Pitäis neuloo ittellekki, olis vaan varaa ostaa lankaa.

Ilme hieno, lasit ei oo omat vaan vahingossa takin taskuun jääneet, Emman!!! Saat ne takaisin.

5 kommenttia:

 1. Takki täydentää ituhippi-lookin. :--) t. Musse

  VastaaPoista
 2. Hitto! Jos teräsmiehellä on heikkoutena kryptoniitti, niin mulla se varmaan hippitytöt!:)...eli, hyvältä näyttää tuo lookki, (ja en millään lailla rinnasta itseäni Teräsmieheen:) T: kaukonen

  VastaaPoista
 3. Oih, te anonyymit! Mukavaa että hippitakkini herättää tunteita! :D Kannatti siis photoshuutata, minulla kun ei ole oikein kameraa niin pitää muita ihmisiä täten hyväksikäyttää.

  VastaaPoista
 4. Noniin, piti jo aikasemmin kommentoida että älä luovu laseista. Toi on niin täydellinen John Lennon meets rastahippi-loook!

  VastaaPoista
 5. Noku ne ei oo mun. Emma murhaa, sen aurinkolasit on sen elämä. :) Totesin juuri tänään että näytän kyllä ihan helvetin hipiltä. Näin itseni ikkunasta ulkona. Kukkaset ja rastat go go.

  VastaaPoista